Supi+ Bokor Cipő, az egészséges és divatos gyermekcipők

www.lupacipo.hu
Lupa Zsanett
06207713941
lupa.zsanett@gmail.com

Hírek

Ebben a szekcióban nem található cikk.

Szavazás

Tetszik a weboldalunk?

Rólunk

 

Történetem:

2013-ban még kezdő anyukaként, mikor eljött az első kiscipő választásának ideje, szembesültem azzal, hogy foglalmam sincs, mivel is teszek jót a gyermekemnek. Mindenkitől mást hallottam, mindenkinek volt egy véleménye, természetesen nem volt 2 egyforma, így elég tanácstalanul álltam, hogy mi tévő legyek. Minél többet olvasgattam az interneten, annál kevésbé tudtam mit kellene tennem.

Végül nagy szerencsémre, a gyógytornászunknak köszönhetően (Jakab Anna, Dévény gyógytornász) találkoztam ezzel a hihetetlenül jó cipővel. Ő javasolta, hogy ezt a fajta szupinált cipőt válasszunk a gyermekünknek, ez majd segít megerősíteni a kis lábait. 

Miután feladtam a kisfiamra a szandált, (ekkor már segítséggel sétált) láttam, hogy sokkal stabilabban totyogott. Másnap reggel a konyhában voltam, mikor azt vettem észre, hogy sétál hozzám a kisfiam az új szandáljában. Mondanom sem kell, hogy könnyes szemmel ölelgettem meg, és akkor tudtam, hogy ez a cipő egy csoda, 100 %-ban jó döntés volt. Pont annyit segített a kis bokájának, hogy meg tudja tartani a saját súlyát, és már szaladt is felém.

Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ezzel a márkájú cipővel szeretnék foglalkozni, amely 100 %-ban magyar termék, rengeteg díjjal büszkélkedhet, s sajnos még mindig nem ismerik elegen.

.