Supi+ Bokor Cipő, az egészséges és divatos gyermekcipők

www.lupacipo.hu
Lupa Zsanett
06207713941
lupa.zsanett@gmail.com

Hírek

Ebben a szekcióban nem található cikk.

Szavazás

Tetszik a weboldalunk?

Magunkról

 

AZ ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2018 DÍJ

 

 

 

   
   
supi_nem_supy

 

SUPI+ egészséges gyerekcipők ezentúl ​​​a BOKOR cipő márkanevet is viselik.

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert más cipők is viselik a SUPI nevet. Sajnos olyanok is, melyek nem felelnek meg az egészséges gyerekcipők előírásainak.

BOKOR cipő, a feltalálójáról, Bokor Istvánról kapta a nevét, így a BOKOR névvel már összetéveszthetetlenek lettünk.

A cipők minősége természetesen nem változott.

 
Nagy elismerésben részesültünk Szombathelyen, a 2018 év kiváló terméke lett a Bokor-cipő.  

Megújultunk!

Termékeinket 2017. áprilisától új talpakkal készítjük.

 

A poliuretán  anyagból készült talp jellemzői: könnyű, hajlékony és esztétikus.

 

A talp járófelülete  kopásmentes résszel van ellátva.

 

 A Bokor Supi+ cipők lényeges jellemzői, mint a supinált /döntött / sarok, erős, magas kéreg természetesen  változatlanok.Az eddig alkalmazott típusszámok sem változtak, így a régi megszokott típusok is az új talppal készülnek.

 
 

Még egy fontos tudnivaló!

Az általunk használt Supi+ név védett, regisztrált név, ami nem azonos a Supy ipszilonos változatával. Tehát a két védjegy nem azonos termékre utal.
Az általam kifejlesztett speciális hosszan előrevezetett, magas, erős kéreg, valamint a szerszámba öntött ezáltal állandó dölésszögű döntött /supináló/ sarok ipari mintaoltalom alatt áll, ezért csak a Supi+ cipőkben alkalmazhatóak.

– Dr. Bender György prof. szerint   a Supykids  által gyártott gyermekcipő ismérve a következő: “A sarok nem eléggé supinál (minimum 4 mm-nek kell lennie) A kéreg erőssége gyenge, magassága nem megfelelő. A talp anyaga nem könnyűszerkezetű gumitalp (TR. anyagú formatalp), ezért a supináló – döntött – sarkú cipő követelményeinek nem felel meg.
Általános viseletre alkalmas”

A Hoffer Minőségügyi Szakértői BT. szakvéleménye  a következő >>>>>

Dr. Bender György szakvéleménye  a következő >>>>>

Ezért nem egyenlő a Supi+ cipő, a Supykids  által gyártott gyermekcipővel !!!!

Bokor István, a Supi+ védjegy tulajdonosa.

Az újabban megjelent hasonló nevű oldalakon nem a mi termékeink láthatóak.
www.supiplusz.hu, www.supy.hu, www.supycipo.hu,
www.supykids.hu, www.szupercipo.com

 

 

AZ EGÉSZSÉGES GYERMEKCIPŐ

Amit a BOKOR cipőkről tudni kell

A feltaláló

Bokor István egy régi orvosi problémát oldott meg a hosszas szakmai pályafutása során felhalmozott tapasztalataival, kreativitásával. Korábban az ortopéd cipő és az általános lábbelik között nem volt olyan átmeneti, illetve a két cipő típus előnyeit ötvöző olyan tartású lábbeli, amely az egész napos viselet közben segítette volna a láb statikai egyensúlyát, a csontozat helyes tartását, valamint az izomzat fejlődését.

A minőségi nyersanyagokból igényesen, kézzel készített SUPI+ BOKOR cipő családnál a betét nélküli támasztás, a hosszan előrevezetett erős, magas kéreggel történik, a bedőlést az ék alakú alátámasztás akadályozza meg.

A Bokor István által kifejlesztett “A lábcsontozat egészséges fejlődését biztosító gyermekcipő” 2oo6. szeptember 11.-én a nemzetközi Géniusz kiállításon Budapesten Géniusz díj-at, ezüst érmet, a zágrábi kiállításon oklevelet és ezüst érmet, Novi Sadon pedig arany érmet kapott.

Miért egészséges?

A szupinált cipők  a  gyermeklábak egészséges fejlődését segítő lábbelik.

A betét nélküli támasztás hosszan előrevezetett erős, magas kéreggel történik a bedőlés megakadályozását az ék alakú alátámasztás biztosítja.

Viselése a gyermek lábraállásától a serdülőkorig ajánlott.

A könnyitett szerkezetű gumitalp,a szerszámba öntött jó kopásállóságú, mindig azonos /5-7 fokos/ döntésű sarok,a szélesen kialakitott talp a stabil ,biztos járást teszi lehetővé. A kapta, a lábbelik kialakitása nagy tapasztalatokkal rendelkező ortopéd szakorvosok véleményezésével, a lábbelik tesztelésével történt.

A természetes anyagú /bőr felsőrész,bőr bélés, bőr talpbélés/ lábbelik az egészséges viseletet, a lábak jó szellőzését, a stabil biztos járást, a statikai problémák megoldását, a deformitások megelőzését /pl. lúdtalp/ szolgálják. A SUPI+® név regisztrált védelem alatt, a kéreg és sarok kialakitása ipari mintaoltalom alatt áll, csak a SUPI+® BOKOR lábbelik készitésénél használhatók fel.

… és az ön  gyermeke  hogy áll a lábán?

A Lazzari 75″ KFT által gyártott SUPI+® gyermekcipő-család/szandál, szandálcipő, őszi-tavaszi cipő, téli lábbeli/ az egészséges csontozat fejlődését, annak egészséges kialakulását segíti – bébi, gyermek, fiú, lányka l8-38-as mérettartományban. Az orvosok régi nagy problémája volt, hogy az ortopéd cipő és az általános lábbelik között nincs olyan tartású cipő, amely az egész napos viselet közben a láb statikai egyensúlyát, a csontozat helyes tartását, valamint az izomzat fejlődését segíti.

A SUPI+® BOKOR gyermeklábbelik általános viseletre szánt, a jó tartást, az izomzat erősítését szolgálják.

A „3T”


 - Tart: Az általam kialakított speciális lábszerű kapta a jól szerkesztett cipő alapja. A szintén általam kialakitott speciális hosszú ,erős kéreg /a kéreg magas kialakítása, felső pontja az achiles tapadás-pontjáig ér/ biztosítja a stabil tartást.A 3T – tart, támaszt, tornáztat tulajdonság ezeknél a cipőknél megvan.

 - Támaszt: A Thomas sarok /belső oldalon hosszabb / belső oldalon magasabb /supináló/ ék alakúan kialakitott mechanikusan támasztja alá a sarokrészt.

 - Tornáztat: A cipő orrfelhajlása nagyobb, /legördülés könnyed / a hosszboltozat izomzatának a cipőben történő tornáztatását végzi. A betét nélküli lábbelik az izomzat feltámasztása nélküli könnyed járást teszik lehetővé. A bokacsontnál levő szivacspárnák megakadályozzák, hogy az erős, magas kéreg a bokacsontokat irritálják, a jó komfortérzést fokozzák.

A cipők belső oldala egyenes, nem terelik a lábfejet semmilyen irányba, hagyják a lábfejet kiterülni, amit a szélesen kialakított orrforma lehetővé tesz.

Az orrmagasság nagy, tehát a lábujjak és a lábfej szabad mozgását segítik. A könnyített szerkezetű gumitalp, a szerszámba öntött magas kopás állóságú, mindig azonos (5-7 fokos) döntésű sarok, a szélesen kialakított talp stabil, biztos járást tesz lehetővé, a statikai problémák megoldását, a deformitások (pl. lúdtalp) kialakulásának megelőzését.

Az erősebben bedőlő boka esetén már nem elegek ezek a lábbelik.  Ebben az esetben külön kell elkészíteni még erősebb, még magasabb kéreggel a cipőt .  Ezek a speciális kérgek szintén ipari mintaoltalom alatt állnak.

A cipők elszámolhatóak az egészségpéntáraknál,

Bővebb információ az MTV1 adásában látható, valamint az Egészségmegörző cipők kicsiknek és nagyoknak az IPOSZ Iparos Újság, 2007. 3. számában megjelent cikkben olvasható. 
 

Egészségmegörző cipők kicsiknek és nagyoknak

Az MTV1, Baba Tévé adásában megismerhető Bokor István által kifejlesztett “A lábcsontozat egészséges fejlődését biztosító gyermekcipő” , amely 2oo6. szeptember 11.-én a nemzetközi Géniusz kiállításon Budapesten Géniusz díj-at, ezüst érmet, a zágrábi kiállításon oklevelet és ezüst érmet, Novi Sadon pedig arany érmet kapott.

2008. január 11. 15:03
MTV 1, Babatévé, 2008. január 11.